Er din virksomhed klar til den digitale transformation?

Er jeres virksomhed i gang med en digital transformation? Er I ved at udvikle digitale løsninger og platforme, som skal bringe kunderne endnu tættere på forretningen og i længere kundeforhold? Så er I i gang med en spændende transformation.

Hos Copenhagen Software oplever vi dog alt for ofte, at det elementære i den digitale transformation mangler. En gennemtænkt API strategi.

Har I styr på jeres API'er?

API’er er det grundlæggende fundament for al den digitale udvikling og innovation, som danske virksomheder skal udvikle for at være konkurrencedygtige i det globale marked. 

Lad Copenhagen Software sikre jeres API strategi og kom på forkant med forretningens krav om digitale løsninger, som bringer kunderne tættere på og i længere kundeforløb.

“Alt for ofte ser vi at virksomheder negligerer deres API strategi og udvikler ad hoc. CEO for Amazon, Jeff Bezos, udviklede en API strategi tilbage i 2002 – og ja, vi behøver vist ikke fortælle hvordan det er gået med Amazon og deres digitale udvikling.”
Rune Ibsen, CEO, Copenhagen Software

API som fundamentet for den digitale transformation

Uden en API strategi er der ikke grundlag for ubesværet dataudveksling, automatisering, personaliserede tiltag, innovation eller skalering af forretningen.

Hele grundlaget for den digitale transformation afhænger af et stærkt og gennemtænkt API fundament.

2020 største digitale trends

Nye digitale modeller og platforme med et skarpt fokus på at redefinere kundeoplevelserne og skabe mer-værdi vil fremtidssikre danske virksomheders konkurrenceevne på det globale marked. Lad Copenhagen Software hjælpe din virksomhed med dens digitale transformation, så I kan arbejde med de største digitale trends, så som:
  • Hosting platforme og partnerskaber – f.eks. Instagram, Uber, AirbnB, Amazon
  • Subscription modeller
  • Omnichannel og personalisering 
  • AI og Automation

Kontakt os for mere information, om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed i dens digitale transformation og API strategi.

[contact-form-7 id=”455″ title=”Kontaktformular 1″]