Foredrag

Her er et udpluk af de foredrag, vi har holdt med succes – har du et specifikt emne, du gerne vil høre mere om, er du velkommen til at kontakte os.

F# – hvorfor, hvordan og til hvad?

F# er et funktionsorienteret programmeringssprog udviklet af Microsoft for .NET. I denne præsentation fortæller Rune ud fra sine praktiske erfaringer om, hvad F# er, hvorfor han og hans kolleger er mere produktive i F# end i C#, og han giver gode råd til, hvordan I drager fordel af F#.

Rune Ibsen har de sidste 12 år hjulpet danske og udenlandske virksomheder med at udvikle software til alt fra toginformation og fordelsprogrammer til musikstreaming og internethandel.

code reviews interaktive code reviews

Workshop: Code reviews – kom godt i gang

Vi er store fortalere for code reviews og er meget glade for at hjælpe udviklerteams i gang med at lave code reviews. Du kan lære af vores erfaringer fra utallige udviklerteams og spare dyre lærepenge.

Vi hjælper med at få styr på processer omkring code reviews og viser jer, hvordan vi bruger dem til at videndele internt.

Læs mere
cloud integration microsoft azure

Cloud integration patterns

I disse moderne cloud-tider er integration i distribuerede systemer om muligt mere aktuelt end nogensinde – uanset om du lige er begyndt at udnytte skyen, benytter diverse Software-as-a-service løsninger eller har en decideret micro-service arkitektur. I denne præsentation tager vi på en kort rejse gennem systemintegrationernes historie for at komme frem til nutidens systemlandskaber og tilhørende udfordringer.

Med dette afsæt perspektiveres aktuelle integration patterns og nuværende teknikker med særligt fokus på message-based integrationer. Det teoretiske grundlag bliver fulgt op med en gennemgang af forskellige værktøjer tilgængelige i skyen (primært Microsoft Azure) såsom Service Bus og Logic Apps – krydret let med eksempler fra egen erfaring.

foredrag om microservices artikel om microservices software

Skalering af microservices med MS Azure

Microservicearkitektur og cloudteknologi er et fantastisk match. I dette foredrag stiller vi skarpt på synergieffekten ved microservices og cloud.
Vi sætter dem ind i en historisk kontekst, forklarer hvordan de hver især forstærker hinanden og viser hvordan de kan støtte op om perfekt, forretningsorienteret og agil softwareudvikling.
Og slutter af med at dele vores erfaringer med, hvor der oftest opstår problemer i migrationen fra monolit på en klassisk server til microservices i skyen.

cloud computing sky SaaS HaaS

Workshop: Hvor står i egentlig?

Det kan være en god ide med jævne mellemrum at få en uvildig ekspert til at gennemgå processer, teknologi og kompetencer, for at sikre at i får mest muligt ud af jeres IT-kroner.

Vi har hjulpet rigtig mange af de absolut største virksomheder i Danmark med at skærpe deres digitale forretning.

Vi kan hjælpe med at evaluere:

  • Jeres teknologi-stack for at sikre at den passer til behovet
  • Jeres processer for at sikre at gamle vaner ikke over tid har ført til suboptimale processer
  • Jeres kompetencer, for at sikre at i kan arbejde strategisk med videreuddannelse og for at undgå at i bliver fanget med et system, som kun meget få kan arbejde på

Vi gennemgår det hele sammen med jer, og kommer med konkrete anbefalinger, der er lige til at implementere.

Har du spørgsmål?

Så skriv til os med det samme

Kontakt

+45 70605034
mail@copenhagensoftware.com
Copenhagen Software ApS
Hejrevej 33
2400 København NV