Foredrag

Et udpluk af de mest efterspurgte

Hvorfor fejler jeres
digitale transformation?

Hør Rune Ibsen, CEO, Copenhagen Software give hans bud på hvorfor mange virksomheder fejler i deres digitale transformation – eller ubevidst har fået sat nødbremsen til.

Den digitale transformation, og deraf udvikling af nye digitale ydelser, operationelle arbejdsgange, platforme mm er alfa omega for de danske virksomheders fremtidige innovation og vækst og konkurrenceevne på det globale marked. Men hvad holder virksomhederne tilbage? Rune mener, at det bunder i en svag eller ikke-eksisterende API strategi.

Book foredraget ved at skrive til Rune Ibsen CEO, på rui@copenhagensoftware.com.

Microservices
Experiences from the frontline

I dette casebaserede foredrag tager vi udgangspunkt i tre forskellige kundecases. Tre forskellige virksomhedstyper, tre forskellige organisationer og tre forskellige grader af modenhed. Vi kigger på de arkitekturmæssige beslutninger vi tog og deres konsekvenser. Foredraget giver inspiration og input til at træffe de rigtige beslutninger for jeres arkitektur – hvad enten det er microservice baseret eller ej.

Workshop
Code reviews – kom godt i gang

Vi er store fortalere for code reviews og er meget glade for at hjælpe udviklerteams i gang med at lave code reviews. Du kan lære af vores erfaringer fra utallige udviklerteams og spare dyre lærepenge. Vi hjælper med at få styr på processer omkring code reviews og viser jer, hvordan vi bruger dem til at videndele internt.

Code reviews er en af de nøglestrukturer, der skal være på plads, hvis du gerne vil have et moderne proaktivt udviklingsteam.

F#
Hvorfor, hvordan og til hvad?

F# er et funktionsorienteret programmeringssprog udviklet af Microsoft for .NET. I denne præsentation fortæller Rune ud fra sine praktiske erfaringer om, hvad F# er, hvorfor han og hans kolleger er mere produktive i F# end i C#, og han giver gode råd til, hvordan I drager fordel af F#.

Workshop
Hvor står i egentlig?

Det kan være en god ide med jævne mellemrum at få en uvildig ekspert til at gennemgå processer, teknologi og kompetencer, for at sikre at i får mest muligt ud af jeres IT-kroner. Vi har hjulpet rigtig mange af de absolut største virksomheder i Danmark med at skærpe deres digitale forretning. Vi kan hjælpe med at evaluere jeres:

  • Teknologi-stack, for at sikre at den passer til behovet
  • Processer, for at sikre at gamle vaner ikke over tid har ført til suboptimale processer
  • Kompetencer, for at sikre at i kan arbejde strategisk med videreuddannelse og for at undgå at i bliver fanget med et system, som kun meget få kan arbejde på

Vi gennemgår det hele sammen med jer, og kommer med konkrete anbefalinger, der er lige til at implementere.

Cloud
Integration patterns

I disse moderne cloud-tider er integration i distribuerede systemer om muligt mere aktuelt end nogensinde – uanset om du lige er begyndt at udnytte skyen, benytter diverse Software-as-a-service løsninger eller har en decideret micro-service arkitektur. I denne præsentation tager vi på en kort rejse gennem systemintegrationernes historie for at komme frem til nutidens systemlandskaber og tilhørende udfordringer.

Med dette afsæt perspektiveres aktuelle integration patterns og nuværende teknikker med særligt fokus på message-based integrationer. Det teoretiske grundlag bliver fulgt op med en gennemgang af forskellige værktøjer tilgængelige i skyen (primært Microsoft Azure) såsom Service Bus og Logic Apps – krydret let med eksempler fra egen erfaring.

Leder du efter noget specifikt?
Eller har du et ønske?