Henover forår/sommer 2018 manglede AlfaPeople en arkitekt til et kompliceret projekt med meget avanceret teknologi. Der havde været to mand omkring arkitektrollen allerede, så en af de vigtigste ting, vi kunne byde ind med, var stabilitet og fokus på kvalitet. Stig var, på grund af hans lange erfaring med Azure og hans enorme overblik, oplagt til opgaven.

Stig spillede en kæmpe rolle i at få landet projektet på en god måde – både for os og for kunden. Især hans overblik, ro og realistiske tilgang til at bygge kvalitetssoftware skinner meget tydeligt igennem.

– Mads Møgelvang, Delivery Director, AlfaPeople

Fed overskrift

Udover arkitektrollen, havde vi også en udvikler med på projektet – der manglede en person, der forstod hvordan man arbejder med integrationer i et distribueret system. Da teknologien allerede var specificeret af kunden, var det også vigtigt at udvikleren kunne arbejde i Azure Logic Apps.

"Copenhagen Software kunne med under en uges varsel stille med en juniorudvikler fuld tid til at løfte den opgave.
Undervejs i problemet opstod der en flaskehals på nogle integrationsløsninger ved hjælp af Logic Apps. Copenhagen Software var hurtige til at skaffe en specialist, der lynhurtigt kom ind i opgaven."
– Mads Møgelvang

Her kan der stå noget rigtig sejt

Vi er alle specialister i Microsoft-teknologierne omkring .NET-platformen. Den ballast, kombineret med en grundig standardoplæring af alle folk, bygger et stærkt fundament for at arbejde med nye teknologier på platformen. Oven i det, er alle konsulenter i Copenhagen Software afsted på konference flere gange om året og alle deler viden internt på regelmæssige tech-aftner. Det hjælper os med at komme hurtigere i gang på nye opgaver og med nye teknologier:

"Projektet for Kommunekredit var særligt, fordi en stor del af arbejdet foregik i og omkring helt nye teknologier. Det var derfor en kæmpe hjælp for os, at udviklerne fra Copenhagen Software altid er opdateret på de nyeste teknologier."
– Mads Møgelvang

Har du et spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte os

Skriv til os her

[contact-form-7 id=”455″ title=”Kontaktformular 1″]

Kontakt

+45 70605034
mail@copenhagensoftware.com
Copenhagen Software A/S
Charlottenlund Slot
Jægersborg Allé 1
2920 Charlottenlund