Vi laver digital transformation

For ambitiøse IT-organisationer

Vi er Copenhagen Software

Vi kan stille med et af Danmarks mest erfarne konsulentteams, hvor de fleste har flere end 10 års erfaring med at lave digital transformation.

Vores kerneydelser er centreret omkring API’er, integrationer og Azure, og vores arbejdsmetoder er designet til at nedbryde barrierer mellem forretning og IT. Vi går på arbejde hver morgen for at bringe IT og forretning tættere sammen.

Tryghed i den digitale transformation

Vi har leveret vores ydelser til både danske og internationale virksomheder i Danmark og i udlandet. Vores tekniske ekspertise hjælper dig med at navigere den digitale transformation mest behændigt. Gennem solide udviklingsprincipper giver vi dig tryghed med driftssikre applikationer og de rigtige teknologivalg.

Mød vores team

Rune Ibsen

Rune

Chief Executive Officer

Stig Irming-Pedersen

Stig Irming-Pedersen

Chief Technology Officer

Niels Husted

Director of Consulting

Adam Guest

Adam Guest

Senior Consultant

Gabriel Thau

Gabriel

Senior Consultant

Stefano Pian

Stefano Pian

Senior Consultant

Kristian Lerche Brøgger

Kristian Lerche Brøgger

Senior Consultant

Kristian Rastrup

Kristian Rastrup

Senior Consultant

Sarah Winum

Sarah Winum

People Partner

Alexander Aalykke

Aleksander Aalykke

Senior Consultant

Hans Mygind

Hans Mygind

Senior Consultant

Ville Salmela

Ville Salmela

Senior Consultant

Balazs Makk

Balazs Makk

Consultant

Copenhagen Software

Vores Historie

I 2007 startede Stig Irming-Pedersen og Rune Ibsen virksomheden Copenhagen Software, og missionen var enkel: At bygge god og solid kode, samt at holde hjernen skarp gennem konstant udvikling. Og opskriften på succes er lige så enkel som missionen: At være, og blive ved med at være, de bedste IT-arkitekter og udviklere i Danmark!

I løbet af de sidste 10 år, er Stig og Rune blevet kendt for deres passion, deres tilgang til kode og deres massive erfaring med Microsoft ASP.NET, MVC og Windows Azure. Og den faglige stolthed der præger virksomheden, er gennemgående hos alle vores konsulenter

At være, og blive ved med at være, de bedste IT-arkitekter og udviklere i Danmark!

Vores Værdier

Vores værdier, som omfatter professionalisme, ansvarlighed og høj faglighed/integritet, gennemsyrer vores organisation og de mennesker, der arbejder hos os.

Vores store passion for god kode og for hele tiden at holde os på forkant med de mest interessante trends, giver samtidig vores kunder og partnere tryghed for, at vores leverancer er fremtidssikrede og på forkant.

Kontakt os

En del af Itm8

Copenhagen Software er en del af itm8, der består af 10 specialiserede og uafhængige IT-virksomheder. Det giver os – og ikke mindst dig – en lang række unikke fordele. Vi samarbejder nemlig på tværs af alle virksomhederne i itm8 for at kunne tilbyde de absolut bedste løsninger til dig som kunde. Er der services, vi ikke kan levere, eller kompetencer, vi ikke kan byde ind med, er hjælpen derfor altid tæt på. Du får altså adgang til endnu bedre løsninger og enklere processer, fordi vi er en del af noget større. Det gælder både i dag. Og i morgen.