Vi laver digital transformation

For ambitiøse IT-organisationer

Vi er Copenhagen Software

Vi kan stille med et af Danmarks mest erfarne konsulentteams, hvor de fleste har flere end 10 års erfaring med at lave digital transformation.

Vores kerneydelser er centreret omkring API’er, integrationer og Azure, og vores arbejdsmetoder er designet til at nedbryde barrierer mellem forretning og IT. Vi går på arbejde hver morgen for at bringe IT og forretning tættere sammen.

Tryghed i den digitale transformation

Vi har leveret vores ydelser til både danske og internationale virksomheder i Danmark og i udlandet. Vores tekniske ekspertise hjælper dig med at navigere den digitale transformation mest behændigt. Gennem solide udviklingsprincipper giver vi dig tryghed med driftssikre applikationer og de rigtige teknologivalg.

Copenhagen Software

Vores Historie

I 2007 startede Stig Irming-Pedersen og Rune Ibsen virksomheden Copenhagen Software, og missionen var enkel: At bygge god og solid kode, samt at holde hjernen skarp gennem konstant udvikling. Og opskriften på succes er lige så enkel som missionen: At være, og blive ved med at være, de bedste IT-arkitekter og udviklere i Danmark!

I løbet af de sidste 10 år, er Stig og Rune blevet kendt for deres passion, deres tilgang til kode og deres massive erfaring med Microsoft ASP.NET, MVC og Windows Azure. Og den faglige stolthed der præger virksomheden, er gennemgående hos alle vores konsulenter

At være, og blive ved med at være, de bedste IT-arkitekter og udviklere i Danmark!

Vores Værdier

Vores værdier, som omfatter professionalisme, ansvarlighed og høj faglighed/integritet, gennemsyrer vores organisation og de mennesker, der arbejder hos os.

Vores store passion for god kode og for hele tiden at holde os på forkant med de mest interessante trends, giver samtidig vores kunder og partnere tryghed for, at vores leverancer er fremtidssikrede og på forkant.

Kontakt os

En del af Itm8

Copenhagen Software er en del af itm8, der består af 10 specialiserede og uafhængige IT-virksomheder. Det giver os – og ikke mindst dig – en lang række unikke fordele. Vi samarbejder nemlig på tværs af alle virksomhederne i itm8 for at kunne tilbyde de absolut bedste løsninger til dig som kunde. Er der services, vi ikke kan levere, eller kompetencer, vi ikke kan byde ind med, er hjælpen derfor altid tæt på. Du får altså adgang til endnu bedre løsninger og enklere processer, fordi vi er en del af noget større. Det gælder både i dag. Og i morgen.

Mød vores team

Rune Ibsen

Rune

Direktør

Rune er mentor, arkitekt, senior udvikler og foredragsholder. Rune har lang erfaring med enterprise software fra store koncerner, som skal skaleres bl.a. via Cloud. Selvom han er specialiseret i Azure og .Net, er han altid nysgerrig efter andet.
Microservice arkitektur, C#, .Net, MVC, Azure, F#, DDD, TDD er nøgleord for Rune.
Stig Irming-Pedersen

Stig

CTO

Stig har lavet kode i mange år. Han har en unik evne til at diskutere teknik med forretningen og derefter omsætte det til kode, som han og teamet kan levere. Stig er grundig, eftertænksom og altid nysgerrig på hvordan han kan udvide sin erfaring. Udover løsningsarkitektur mestrer han Microservice arkitektur, C#, .Net, MVC, Azure, F#, SQL, DDD, TDD.
Betina Ingerslev

Betina

HR & Admin Chef

Betina har dybt kendskab til menneskelig psykologi. Betina er derfor ansvarlig for at sikre vores medarbejderes udvikling, tilfredshed og karriereplan.
Udover sin energi bringer Betina også erfaring med sig, som ekstern lektor i psykologi på Copenhagen Business School.
Darius Vitonis

Darius

Senior Consultant, Partner

Efter flere år hos Copenhagen Software i Danmark har Darius åbnet Copenhagen Software kontoret i Vilnius, Litauen. Darius er samtidig senior udvikler med mange års erfaring. Darius ynder at fordybe sig i problemet og har en evne til at identificere den bedste løsning - hver gang. Som udvikler er han grundig, nysgerrig og altid vellidt hos kunderne. Han elsker alt fra C# til Machine Learning og AI
Gabriel Thau

Gabriel

Senior Consultant

Gabriel's baggrund som mekanisk ingeniør har givet ham en meget god forståelse af lifecycle management og komplekse systemer. Han er en nysgerrig og metodisk udvikler, der bl.a. bruger sin fritid på at kode i Erlang.
Jes Hansen

Jes

Senior Consultant

Jes er en meget erfaren .NET udvikler med over 11 års erfaring. Udover at være en skarp problemløser, er Jes en meget stærk kommunikatør, der naturligt bliver samlingspunkt i udviklingsprojekter. Hans blik for flaskehalse og evne til at kommunikere teknisk information på en forståelig måde gør ham til et naturligt kontaktpunkt for både udviklere og forretningen.
Jes har mange års erfaring med teknisk onboarding af nye medarbejdere og mentoring, og har også i længere perioder fungeret som scrummaster.
Jes har en kandidat i matematik og er ikke bleg for at forklare et bevis over en fredagsøl.
Giedrius Bruzas

Giedrius

Consultant

Giedrius arbejder sammen med Darius i Vilnius, Litauen og er specialist inden for C# og .NET.
Giedrius er meget detaljeorienteret og sætter en ære i at levere god kode. Giedrius trækker på mange års erfaring inden for backend udvikling og har en personlig interesse i machine learning.
copenhagen software kommer snart

Kristian

Senior Consultant

Kristian er en meget erfaren konsulent, med speciale i integrationer.
copenhagen software kommer snart

Thor

Senior Consultant

Thor er en meget kompetent fullstacker med en organiseret tilgang til arbejdet. Thor er grundig og sætter en høj standard for sit eget arbejde. Han er drevet af at levere en løsning af meget høj kvalitet - både på den tekniske og på brugersiden.
copenhagen software kommer snart

Aleksandra

Consultant

Aleksandra er datalog fra KU og har en stor interesse i matematik og funktionel programmering. Hun er ekstremt nysgerrig og kvalitetsbevidst i sit arbejde. Hun er en meget hjælpsom og empatisk person og et meget vellidt medlem på alle teams.
copenhagen software kommer snart

Dig?

Consultant

Kunne du tænke dig at få dit billede op her, så tag et kig på vores ledige jobs - vi er altid på jagt efter dygtige konsulenter.