Copenhagen Software bygger god kode til store og små organisationer.

Vi leverer højt kvalificerede konsulentydelser inden for design og udvikling af webapplikationer, cloudapplikationer og softwareintegration.

Selvom vi er få, kan vi stille med et af Danmarks mest erfarne konsulentteams, hvor de fleste har flere end 10 års erfaring med Microsoft ASP.NET / MVC og Windows Azure.

Vores kerneprodukt er cloudbaserede Microservices, og vores arbejdsmetoder er derfor designet til at nedbryde barrierer mellem forretning og it. Vi laver typisk hele løsningsarkitekturen i tæt dialog med kunden. Derefter kan vi tilbyde at bygge selve løsningen – enten sammen med kundens eget udviklingsteam, eller som en totalentreprise hvor vi tager hele ansvaret for at færdiggøre løsningen.

Vi har leveret vores ydelser til både danske og internationale virksomheder i Danmark og i udlandet. Vores arbejdsmetoder er derfor designet til at nedbryde barrierer mellem forretningen og it, via agile udviklingsmetoder og domæne-drevet design.

Vi laver typisk hele løsningsarkitekturen i tæt dialog med kunden. Derefter kan vi tilbyde at bygge selve løsningen – enten sammen med kundens eget udviklingsteam, eller som en totalentreprise hvor vi tager hele ansvaret for at færdiggøre løsningen.

Copenhagen Software

Vores Historie

I 2007 startede Stig Irming-Pedersen og Rune Ibsen virksomheden Copenhagen Software, og missionen var enkel: At bygge god og solid kode, samt at holde hjernen skarp gennem konstant udvikling. Og opskriften på succes er lige så enkel som missionen: At være, og blive ved med at være, de bedste IT-arkitekter og udviklere i Danmark!

I løbet af de sidste 10 år, er Stig og Rune blevet kendt for deres passion, deres tilgang til kode og deres massive erfaring med Microsoft ASP.NET, MVC og Windows Azure. Og den faglige stolthed der præger virksomheden, er gennemgående hos alle vores konsulenter

At være, og blive ved med at være, de bedste IT-arkitekter og udviklere i Danmark!

Vores Værdier

Vores værdier, som omfatter professionalisme, ansvarlighed og høj faglighed/integritet, gennemsyrer vores organisation og de mennesker, der arbejder hos os.

Vores store passion for god kode og for hele tiden at holde os på forkant med de mest interessante trends, giver samtidig vores kunder og partnere tryghed for, at vores leverancer er fremtidssikrede og på forkant.

Kontakt os

Mød Vores Team

Christian Højfeldt

Direktør, Partner

Christian er administrerende direktør og ansvarlig for forretningsudvikling. Christian har ansvaret for at bringe endnu flere Gazeller til hylden udover de 3, som firmaet allerede har.
Christian har tidligere i 2005 stiftet AlfaPeople, som er 4x Gazelle vinder og han har 7 års erfaring som produktchef i Microsoft.

Stig Irming-Pedersen

Software Architect, Partner

Stig har lavet kode i mange år. Han har en unik evne til at diskutere teknik med forretningen og derefter omsætte det til kode, som han og teamet kan levere. Stig er grundig, eftertænksom og altid nysgerrig på hvordan han kan udvide sin erfaring. Udover løsningsarkitektur mestrer han Microservice arkitektur, C#, .Net, MVC, Azure, F#, SQL, DDD, TDD.

Rune Ibsen

Software Architect, Partner

Rune er mentor, arkitekt, senior udvikler og foredragsholder. Rune har lang erfaring med enterprise software fra store koncerner, som skal skaleres bl.a. via Cloud. Selvom han er specialiseret i Azure og .Net, er han altid nysgerrig efter andet.
Microservice arkitektur, C#, .Net, MVC, Azure, F#, DDD, TDD er nøgleord for Rune.

Christoffer

COO

Christoffer er ansvarlig for den daglige drift af Copenhagen Software. Han sørger for at både kunder og konsulenter er glade og tilfredse og at vores folk har de bedst mulige betingelser for at levere en fantastisk service hos vores kunder.

Darius

Senior Consultant, Partner

Efter flere år hos Copenhagen Software i Danmark har Darius åbnet Copenhagen Software kontoret i Vilnius, Litauen. Darius er samtidig senior udvikler med mange års erfaring. Darius ynder at fordybe sig i problemet og har en evne til at identificere den bedste løsning - hver gang. Som udvikler er han grundig, nysgerrig og altid vellidt hos kunderne. Han elsker alt fra C# til Machine Learning og AI

Betina

HR & Admin Chef

Betina har dybt kendskab til menneskelig psykologi. Betina er derfor ansvarlig for at sikre vores medarbejderes udvikling, tilfredshed og karriereplan.
Udover sin energi bringer Betina også erfaring med sig, som ekstern lektor i psykologi på Copenhagen Business School.

Giedrius

Consultant

Giedrius arbejder sammen med Darius i Vilnius, Litauen og er specialist inden for C# og .NET.
Giedrius er meget detaljeorienteret og sætter en ære i at levere god kode. Giedrius trækker på mange års erfaring inden for backend udvikling og har en personlig interesse i machine learning.

Daniela

Consultant

Daniela er specialist i C#,.NET, MVC og REST API'er. Hun har en stor interesse for machine learning, som hun udlever gennem forskellige online læringsplatforme.
Daniela kaster sig frygtløst over nye teknologier og er derfor en af de mest aktive til vores interne Tech Clubs.

Gabriel

Consultant

Gabriel's baggrund som mekanisk ingeniør har givet ham en meget god forståelse af lifecycle management og komplekse systemer. Han er en nysgerrig og metodisk udvikler, der bl.a. bruger sin fritid på at kode i Erlang.