God kode

Hos vores kunder

Vi elsker at bygge god kode for vores kunder – og vi er gode til det.
Heldigvis er det ikke kun noget, vi selv synes. Vores kunder er enige.

dsb logo

Hvis vi skulle have et mentorforløb – så skulle det ikke bare være en eller anden tilfældig konsulent. Vi havde et andet konsulenthus på banen, men de forstod ikke vores behov godt nok. Det gjorde Copenhagen Software fra starten, og der var et match mellem hvad de lovede, og hvad de leverede.

Vinni Reimer-Hansen
Senior projektleder ved DSB

Læs mere
widex logo

Vi bemærkede hurtigt, at Copenhagen Software kunne køre hele processen, lige fra møder og styring af projektet, over kontakten til marketing og salg til selve udviklingen af webapplikationerne. De har en særlig evne til at forstå forretningens krav og løse vanskelige problemstillinger

Henrik Gjerster Hjarding
Teamleder IT

Læs mere
dfds logo

Hvis Copenhagen Software ikke havde været med på holdet, var vi ikke nået i mål på samme tid og med samme kvalitet. Deres styrke er bl.a., at de arbejder tæt sammen med forretningen, rådgiver på højt niveau, er med i hele tankeprocessen og har evnen til at engagere os alle. De er virkelig fagligt dygtige og evner samtidig at sprede god stemning blandt teamet, også når det gælder de mere rutineprægede opgaver.

Jacob Egholm
Information Services Manager

Læs mere
nds logo

Det er ikke helt almindeligt at give eksterne udviklingskonsulenter rollen som projektledere og gøre dem ansvarlige for kravspecifikationen, men vi fandt hurtigt ud af, at Copenhagen Software kunne bidrage med ekspertise i at opbygge et webinterface på kortere tid, end vi selv ville være i stand til. De er dygtige, fremsynede og rigtig gode at have med rundt om bordet, når der skal lægges strategier.

Jesper Olsen
Product Owner

7digital logo

Hvis du vil arbejde med de bedste konsulenter i Danmark, så kommer du ikke uden om Copenhagen Software

Bo Bjerrum
7Digital

infomedia logo

Copenhagen Software har givet hele analyseproduktet et teknisk løft. De strukturerer deres rollefordeling, arbejder yderst fleksibelt og har i det hele taget ydet en meget professionel indsats

Jes Gjedsted
Projektchef

Læs mere
daman logo

I forbindelse med design af vores platform til forbedre livskvaliteten hos kronikere, HealthBuddy, har Copenhagen Software givet meget kyndig sparring på softwarearkitekturen. De er nogle dygtige softwareudviklere.

Andreas Dam
CEO

abacus medicine

Dygtige konsulenter, som hurtigt og effektivt kan sætte sig ind i vores forretning og omsætte vores ønsker og ideer til brugbare løsninger

Maja Johansen
Projektleder

alfapeople

Stig spillede en kæmpe rolle i at få landet projektet på en god måde – både for os og for kunden. Især hans overblik, ro og realistiske tilgang til at bygge kvalitetssoftware skinner meget tydeligt igennem.

Mads Møgelvang
Delevery Director

Læs mere
alfapeople

Det var ikke bare økosystemet omkring MyCare der var komplekst – selve løsningen havde også en høj grad af kompleksitet. I AlfaPeople er vi eksperter i implementeringer af Microsoft CRM og på en opgave som denne, var det essentielt for os at få en arkitekt fra Copenhagen Software på projektet.

Mads Møgelvang
Director of operations

Læs mere
alfapeople

Copenhagen Software har hjulpet os på flere projekter – typisk med at bygge alt det rundt om CRM. Det sikrer at vores løsninger bliver passet ind i deres eksisterende systemer. De er især dygtige strategisk og i forståelsen af samspillet mellem IT og forretningen.

Mads Møgelvang
Director of operations

Læs mere
ATEA logo

Copenhagen Software er et rigtig godt fit i Atea IT Group og i det aktuelle program de arbejder på blandet andet i en tech lead-rolle. Vores konsulents personlige, kommunikationsmæssige og tekniske færdigheder er glimrende.

Brian Christer Baerentsen
Senior Projektleder – Group Application Architecture

modst

Copenhagen Software har en positiv tilgang til udfordringer og løsninger på opgaven. Der leveres hurtigt og præcist. Og med god dialog og inddragelse vedr. udfordringer og sten på vejen. Høj faglighed og meget selvkørende. Moderniseringsstyrelsen har kun gode erfaringer med CS.

Kenneth Olskær
Specialkonsulent, Moderniseringsstyrelsen

Er I de næste?

Så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os