”Hvis vi skulle have et mentorforløb – så skulle det ikke bare være en eller anden tilfældig konsulent. Vi havde et andet konsulenthus på banen, men de forstod ikke vores behov godt nok. Det gjorde Copenhagen Software fra starten, og der var et match mellem, hvad de lovede, og hvad de leverede.”
 Vinni Reimer-Hansen, Senior projektleder ved DSB.

Mentorforløb hjalp DSB på rette spor og sikrede software til tiden

DSB hentede ekspertsupport i form af et struktureret mentorforløb ved softwarehuset Copenhagen Software for at nå i mål med et nyt udviklingsprojekt. Vi havde ikke nået vores deadline uden Copenhagen Software, siger DSB’s Vinni Reimer Hansen.

Tilbage i efteråret 2013 fik DSB’s udviklingsafdeling til opgave at udvikle et nyt stykke software som led i et gennemgribende løft af hele DSB’s automatiserede kommunikation om togdriften til de danske brugere. En af de opgaver, der skulle løses, var en ny webadministrationsapplikation, der definerer modtagerne af DSB’s togbeskeder. Applikationen skulle bygges op fra bunden og kodes med Microsoft ASP.net samt integreres i den nye DSB-løsningen, der udvikles af tyske HaCon, som også er leverandør af Rejseplanen.dk.

Behov for Microsoft ASP.NET eksperter

DSB kører størstedelen af deres IT på diverse Microsoft-platforme, og DSB’s udviklingsafdeling havde derfor allerede solid erfaring med Microsoft-software. I forhold til projektet fandt Senior projektleder Vinni Reimer-Hansen dog hurtigt ud af, at de ikke havde nok viden om webudvikling gennem Microsoft til at sikre, at de nåede den stramme deadline og samtidig leverede et kvalitetsprodukt. Så for at speede processen op, kontaktede Vinni Reimer Hansen, Microsoft-kodeeksperterne fra Copenhagen Software for at få hjælp til at løse opgaven.

Mentorforløb gav resultater

Copenhagen Software anbefalede et mentorforløb, hvor de hjalp DSB’s egne udviklere til at blive eksperter i Microsoft ASP.net, så de fremadrettet selv kunne løse lignende opgaver. Det var en helt ny måde at tænke softwareudvikling og konsulentsupport på, erkender Vinni Reimer-Hansen, men bestemt en fremgangsmåde vi kunne finde på at gøre brug af igen.

”Jeg fik Copenhagen Software anbefalet af en bekendt, og samarbejdet med dem gik rigtig godt. Mine udviklere fik en række nye værktøjer og et regulært kompetenceløft. Det er første gang, vi har hyret konsulenter ind til et mentorforløb, men det er ikke sidste gang. Det fungerede virkelig godt, og Copenhagen Software var fuld tilfredse med forløbet, ” siger Vinni Reimer-Hansen, senior projektleder for DSB.

Har du et spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte os

Skriv til os her

[contact-form-7 id=”455″ title=”Kontaktformular 1″]

Kontakt

+45 70605034
mail@copenhagensoftware.com
Copenhagen Software A/S
Nygaardsvej 5A,
2100 Kbh.