”Copenhagen Software har givet hele analyseproduktet et teknisk løft. De strukturerer deres rollefordeling, arbejder yderst fleksibelt og har i det hele taget ydet en meget professionel indsats”
Jes Gjedsted – Projektchef

Nordisk medieanalyseportal til Infomedia

Medieovervågning, artikelsøgning og analyse af medieomtalen er de primære forretningsområder for Infomedia,
Danmarks førende aktør inden for media intelligence.

Som abonnent hos Infomedia har virksomheder og privatpersoner online adgang til Danmarks største artikeldatabase
og kan løbende holde sig opdaterede på presseklip. Kunder kan selv lave avancerede artikelsøgninger
eller få overblik over mediedækningen inden for udvalgte områder.

Markedets stærkeste analyseværktøj

Senest har Infomedia pudset sit analyseværktøj af og videreudviklet det, så det i dag er markedets stærkeste onlineværktøj til udarbejdelse af medieanalyser med forskellige diagrammer og grafer over mediedækningen fordelt på medier, geografi, over tid og positiv/negativ omtale.

Ud over danske medier kan man foretage mediesøgninger i nordiske medier og dermed generere grafer, der viser mediedækningen i både Danmark, Norge, Sverige og Finland. ”Vi ønskede at gøre medieanalysen tidssvarende og tiltrække et større kundesegment. Derfor besluttede vi at udvikle et flot design og en mere dynamisk brugergrænseflade til vores analyseværktøj. Vi blev anbefalet at kontakte Copenhagen Software til udvikling af den avancerede webapplikation med grafer og en moderne brugergrænseflade. Og vi kunne mærke, at det klikkede mellem os med det samme,” siger Jes Gjedsted, projektchef, Infomedia.

Taler i et sprog alle forstår

”Copenhagen Software har været rigtig gode til at sætte sig ind i vores kontekst og har været fantastiske sparringspartnere under hele forløbet. De taler i et sprog, som også de forretningsansvarlige forstår og har derfor været i tæt dialog med både forretningsudviklere og grafikere,” siger Sanne Møller Andersen, produktchef, Infomedia.

Copenhagen Software har også imponeret Infomedia med deres skarpe rollefordeling og professionelle tilgang til samarbejdet.

”Copenhagen Software har givet hele analyseproduktet et teknisk løft. De strukturerer deres rollefordeling, arbejder yderst fleksibelt og har i det hele taget ydet en meget professionel indsats,” siger Jes Gjedsted. Succesen med analyseværktøjet har resulteret i, at Copenhagen Software er blevet Preferred Partner og dermed inviteres til at give et tilbud, hver gang Infomedia søger ekstern hjælp til relevante it-projekter.

Har du et spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte os

Kontakt

+45 70605034
mail@copenhagensoftware.com
Copenhagen Software A/S
Nygaardsvej 5A,
2100 Kbh.