Alfapeople leverer software til Falck Healthcares interne callcenter, eksterne behandlere og slutklienter. Løsningen består af en CRM applikation til brug for callcenteret og en række websites til brug for behandlere og slutklienter. Udover det en lang række integrationer mellem førnævnte systemer og økonomisystemer, tredjepartssystemer mv.

Systemet bruges af Falck Healthcares største kunder og betjener mange hundrede tusinde klienter.

“Det var ikke bare økosystemet omkring MyCare der var komplekst – selve løsningen havde også en høj grad af kompleksitet. I AlfaPeople er vi eksperter i implementeringer af Microsoft CRM og på en opgave som denne, var det essentielt for os at få en arkitekt fra Copenhagen Software på projektet.”

– Mads Møgelvang, Director of Operations hos AlfaPeople

Løsningsarkitekt

Rune var projektets løsningsarkitekt og havde det overordnede ansvar for, at systemet udviklede sig i en sund retning. Arbejdsopgaverne dækkede over alt fra evaluering og design af den tekniske arkitektur og deltagelse på arkitektmøder til vejledning af både on-shore og off-shore udviklingsteams, task management og code reviews.
På den måde indgik Rune på en anden måde end en ”normal” konsulent.

”Rune var den helt rigtige til opgaven, fordi jeg ved, at han kan dække hele spektret. Fra det helt kodenære til den strategiske arkitektur. Samtidig har han god forretningsforståelse og er en stærk kommunikator. Begge dele meget vigtige i dialogen med interne stakeholders og eksterne partnere, som for eksempel PensionDanmark.”
– Mads Møgelvang

Nøglerådgiver på ledelsesniveau

Gennem regelmæssige strategiske arkitektmøder med Falcks IT driftsansvarlige, leadudviklere og interne arkitekter hjalp Rune med at definere stabilitet, pålidelighed og performance som vigtige indsatsområder i udviklingsarbejdet.
Et af de tiltag, Rune arbejdede hårdt for at implementere, var faste processer for code reviews. Det gav dem bedre mulighed for at sikre kvalitet og videndeling på tværs af et distribueret team.
Rune var også en nøgleperson i forhold til at professionalisere og modne kundens udviklingsteam, så de på sigt selv ville være i stand til at overtage den teknisk/strategiske styring af applikationen.

”Vi ved fra erfaring at vi får konsulenter fra den allerøverste hylde, når vi bruger Copenhagen Software. De er sublime teknikere med god forretningsforståelse og en ultra-professionel tilgang til arbejdet, der sikrer at vi som direkte leverandør ved at både kundens og vores interesser bliver varetaget på bedste vis. Copenhagen software giver mig ro i maven.”
– Mads Møgelvang

Har du et spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte os

Kontakt

+45 70605034
mail@copenhagensoftware.com
Copenhagen Software A/S
Nygaardsvej 5A,
2100 Kbh.