AlfaPeople har i 10 år været markedsførende inden for Microsoft Dynamics og leverer en lang række Microsoft Business-løsninger – fra Dynamics AX og Dynamics CRM til Social Engagement og Business Intelligence. Copenhagen Software har i en årrække været underleverandør på opgaver, der var særligt krævende indenfor Azure, .NET og integrationsarkitektur. Blandt andet gennem vores arbejde med AlfaPeople, har vi gjort os en masse erfaringer om, hvordan vi bedst integrerer Dynamics CRM i virksomhedernes samlede systemlandskab.

Copenhagen Software har hjulpet os på flere projekter – typisk med at bygge alt det rundt om CRM. Det sikrer at vores løsninger bliver passet ind i kundernes eksisterende systemer. De er især dygtige strategisk og i forståelsen af samspillet mellem IT og forretningen.

– Mads Møgelvang, Director of Operations, AlfaPeople

Systemarkitektur

Integrationsopgaverne og arbejdet omkring Dynamics CRM kræver en god forståelse af hele økosystemet omkring CRM. Alle vores udviklere har arbejdet med integrationer til CRM, og en stor del har også kodet i CRM. Systemerne under Dynamics-paraplyen er ofte hele hjertet i virksomheden, så det er et område, vi sætter en stor ære i at mestre. Det er en af nøglerne til en succesfuld digital transformation.
Senest har vi stået for udarbejdelse og dokumentation af systemarkitektur og implementering af integrationer – blandt andet ved hjælp af Logic Apps på et stort projekt for KommuneKredit.

"Copenhagen Software har været i stand til at løse alle typer af udviklingsopgaver, vi har haft brug for. Selv på helt nye teknologier som Logic Apps har de kompetente specialister. De er virkelig gode til at udvikle deres folk lynhurtigt, så man som partner får nogle ekstremt kompetente folk."
– Mads Møgelvang

Altid på forkant med udviklingen

Vi har bygget et internt system for udvikling af vores medarbejdere, der gør at de udvikler sig ekstremt hurtigt. Der er altid en senior indenfor rækkevidde, og vi bruger vores ugentlige ”hjemmedag” (hvor vi arbejder fra vores eget kontor) aktiv. Det betyder at vi blandt andet giver hinanden input og sparring på udfordringer og teknologier.
Alt sammen drevet af vores seniorers stærke datalogiske og matematiske kompetencer.

"Som partner er det beroligende at vide, at Copenhagen Software er bygget på et solidt fundament af omhyggelighed, faglige ambitioner og best practices fra datalogien – uanset hvor innovativ teknologien er. Hvad endnu bedre er – deres entusiasme for faget er ekstremt smittende."
– Mads Møgelvang

Har du et spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at kontakte os

Kontakt

+45 70605034
mail@copenhagensoftware.com
Copenhagen Software A/S
Nygaardsvej 5A,
2100 Kbh.